Sinds 2020 hebben we een snijderij ontwikkeld om op ons bedrijf zelf convenience product te kunnen produceren. Deze komen dan dus direct van de bron. We hebben flinke investeringen gedaan in de installatie en machinerie.
In plaats van nattypische rassen kiezen we bewust voor droogtypische kwaliteitsrassen met een volle, nootachtige smaak, m.n. Flexi Kuri (meer info). Dankzij onze nieuwe snij- en verpakkingslijn bieden we perfect gesneden, kant-en-klare pompoenblokjes en ook ‘ovenklare’ schijven die niet alleen heerlijk, maar ook handig in gebruik zijn. Onze verwerkingslijn kan 1500 verpakkingen per uur aan. De producten worden high care verpakt zonder toevoegingen en hebben een houdbaarheid van meer dan acht dagen.
Uiteraard kunnen wij voor de etiketten op de verpakking maatwerk leveren.
Tenminste 8 dagen houdbaar na versnijden.
Koel en droog bewaren op 2-7º Celsius.
Invriezen kan ook.
Onze vers gesneden pompoenblokjes zijn multifunctioneel inzetbar, natuurlijk makkelijk voor soep maar zeker ook geroosterd voor in salades, traybakes etc.
Tenminste 8 dagen houdbaar na versnijden.
Koel en droog bewaren op 2-7º Celsius.
Invriezen kan ook.
Sinds kort; hebben we een nieuw product: We snijden onze half ontpitte rode pompoen in schijven van 18 mm, deze worden vervolgens in onze verpakkingslijn verpakt.
Ook hier kan etikettering naar eigen behoefte worden verzorgd.
Deze schijven zijn met name geschikt voor d populaire tray-bakes en gerechten met geroosterde pompoenschijven.
Tenminste 8 dagen houdbaar na versnijden.
Koel en droog bewaren op 2-7º Celsius.
Invriezen kan ook.
Onze faciliteit is IFS Food gecertificeerd. De IFS Food Standard is een door de GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende norm voor audits van voedselproducenten en omvat het volgende:
Onze verpakkingsmaterialen voldoen aan de hoogste eisen van de voedingsindustrie. Wij maken enkel gebruik van gecertificeerde verpakkingsleveranciers die door de IFS Food certificering worden vereist.
Bio, IFS Food, QS, Global GAP, Demeter
Jaarrond topkwaliteit van een specialist
Ma-Vr 8:00-17:00
Ma-Vr 6:00-19:00
Za 8:00-17:00